Rid med Charlotte og støt Hestens Værn

Charlotte Lemming fejrer 5 års jubilæum som sponsor til Hestens Værn.

Rid med, og skab bedre vilkår for svigtede og vanrøgtede heste.

Charlotte Lemming har et ganske særligt forhold til heste. Heste er Charlottes hjerte. De har altid været til stede i hendes liv, og vist hende vejen. Charlotte lever i dag drømmen om et professionelt liv med heste på sin gård i Lejre, hvor hun underviser, holder kursus og driver Sjællands Horse Park. Hendes tilgang er horsemanship – for gennem horsemanship nås både hest og menneske.

”Makkerskabet mellem hest og rytter er min hjertesag. Jeg arbejder med alle slags heste, indenfor alle discipliner, og målet er at rytteren bliver mere sikker med sin hest både fysisk og psykisk – ligesom hesten også bliver det. Her er relationen i centrum”, forklarer Charlotte Lemming.

Relation bygget på indsigt og empati er grundlaget for bedre forståelse mellem rytter og hest, og hjertevarm hestevelfærd. Vigtigt både i Charlottes daglige arbejde med hest og rytter, men også i hendes engagement i Hestens Værn. Gennem de seneste 5 år har Charlotte doneret 10% af sin omsætning i december måned til vores/hestens Værn arbejde for at hjælpe og forbedre glemte og svigtede hests liv og forhold i Danmark. En donation, der gør en stor forskel for mange heste.

”Jeg hjælper mange forskellige ryttere på forskellige planer og niveauer – men det er aldrig ridningen alene der hjælper dem. Der sker så mange ting der ændrer deres opfattelse og oplevelse, når hest og rytter forenes i et stærkt makkerskab gennem horsemanship. Jeg har set det for mange gange til at det kan være tilfældigt. Jeg ved at det virker – det kan så fortsat forbavse mig HVOR godt det virker og det på ALLE heste og mennesker. Horsemanship er ikke kun en træningsmetode, det er en livsfilosofi, og det ændrer den måde du behandler hestene, mennesker omkring dig, og dig selv”.

HESTE KAN NOGET GANSKE SÆRLIGT
HJÆLP OS MED AT PASSE PÅ VORES HESTE.

Tak for dit bidrag!

Kærligst, Charlotte Lemming
Ambassadør Hestens Værn

Anmeldelse af vanrøgt og mishandling

Personlige oplysninger

Oplysninger om ejeren af hesten

Hvor hesten befinder sig

Oplysninger om vanrøgt/mishandling

Har du anmeldt det til andre organisationer eller politiet
Vedhæft billeder og video dukumentation