Hestens Værn og Dressurens Venner stifter Velfærdsprisen

I et nyt samarbejde lancerer Hestens Værn og Dressurens Venner Velfærdsprisen. Prisen vil i år blive uddelt i forbindelse med DM i dressur på Broholm d. 19. juni. og har en samlet værdi på 15.000 kr.

 ” Hestens værn har igennem mange år være med til at sætte velfærd hos blandt andet rideheste på dagsordenen. Vi mener, det er vigtigt, at der kommer den rette fokus på ridning og træning af konkurrenceheste. Hesten er  et levende væsen, som har krav på hensynsfuld og god behandling i daglig omgang og brug samt i forbindelse med konkurrence. Vi hilser samarbejdet mellem Dressurens Venner, Stelton og Hestens Værn velkommen.” udtaler formand Julie Fjeldborg.

Prisen skal gå til en rytter som har en hest, der er velforberedt til den opgave den skal udføre, som rider fair og som igennem hele stævnet har sat hestens behov først. Herunder skal hesten være opvarmet passende, være tilvænnet stævneområdet og have fået tilstrækkelig hvile og pasning og i det hele taget være en Happy Athlete.

Bedømmelsen vil være tredelt imellem Stewards/Teknisk Delegeret, Overdommeren og en repræsentant for Hestens Værn eller Dressurens Venner og publikum via SMS stemmer.

Velfærdsprisen er under opstart og tanken er at den også vil kunne blive udvidet til andre områder af ridesporten

Anmeldelse af vanrøgt og mishandling

Personlige oplysninger

Oplysninger om ejeren af hesten

Hvor hesten befinder sig

Oplysninger om vanrøgt/mishandling

Har du anmeldt det til andre organisationer eller politiet
Vedhæft billeder og video dukumentation