GH Skovlunde modtager Hestens Værns ur

Bestyrelsesmedlem Katrine Krogh-Jensen har ved Gardehusarkasernens hjemsendelsesparade den 22. januar overrakt diplom og Hestens Værns ur til GH Skovlunde for godt horsemanship. GH Skovlunde som i det civile hedder Line Liljensten Krogh, modtager uret på baggrund af følgende indstilling fra Hesteskadronen.  

“GH Skovlunde indstilles til Hestens Værns Ur, for hendes grundige og opmærksomme varetagelse af hendes funktion som paukist, og i den forbindelse hendes omsorg for paukehesten. Paukehesten Omega er ikke den nemmeste hest i stalden at omgås, men kan med rette betragtes som en af de vigtigste, qua sin funktion.

GH Skovlundes arbejde med hestens uddannelse er udført med stor opmærksomhed for hestens velbefindende, og hun har været meget opsøgende ifb. med dette overfor ESK faste personel.

Udover hendes funktion som paukist har GH Skovlunde udvist en professionel holdning i dagligdagen, og har grundet hendes gode færdigheder til og omkring heste generelt været meget fleksibel og brugbar i den daglige opgaveløsning.”     

Anmeldelse af vanrøgt og mishandling

Personlige oplysninger

Oplysninger om ejeren af hesten

Hvor hesten befinder sig

Oplysninger om vanrøgt/mishandling

Har du anmeldt det til andre organisationer eller politiet
Vedhæft billeder og video dukumentation