Gardehusar Tved fik Hestens Værns Ur

12 måneders værnepligt ved Gardehusarregimentets Hesteskadron er netop overstået. I den forbindelse overraktes Hestens Værns Ur til Husar Tved, alias Anja Hornbæk Andersen, som har ydet en særlig indsats for hestenes ve og vel og altid sat hestene før sig selv.

Tildelingen Hesten15_gh_tved_cra-77_b_komp.jpgs Værns Ur sker efter indstilling fra Regimentet. I indstillingen anfører eskadronchef, major Casper de Renouard, at Husar Tved fra første dag i stalden har udvist særdeles stor flid og omsorg for Hesteskadronens 75 heste. Hun har virket som delingens sygestaldvagt, og denne særligt betroede opgave har hun udført særdeles tilfredsstillende. Husaren har altid sat hestene før sig selv. Det har bl.a. betydet, at hun ofte har passet og ved behov behandlet hestene uden for delingens normale arbejdstid. Hun har desuden været en god støtte for delingens øvrige personel, når de har haft spørgsmål om håndtering og pleje af hestene. Husar Tved har ofte kunne give et godt råd.

Hestens Værns Ur med tilhørende diplom skete ved hjemsendelsesparaden fredag den 23. januar 2015 og blev overrakt af foreningens næstformand, berider John Randskov, der i sin tid selv har gjort tjeneste ved Gardehusarregimentet. 

Foto

Husar Tved, alias Anja Hornbæk Andersen. Foto: Kee Nørgaard Frandsen

Anmeldelse af vanrøgt og mishandling

Personlige oplysninger

Oplysninger om ejeren af hesten

Hvor hesten befinder sig

Oplysninger om vanrøgt/mishandling

Har du anmeldt det til andre organisationer eller politiet
Vedhæft billeder og video dukumentation