Advokat Sophus Bøgeskov Christensen er udtrådt af Hestens Værns bestyrelse

Det sker på baggrund af den seneste tids konflikt mellem TV2 og Helgstrand Dressage, som Sophus Bøgeskov Christensen repræsenterer.

 På grund af den uro, som sagen har medført, har medlemmer af foreningen forladt Hestens Værn eller kritiseret foreningens prioriteringer med henvisning til Sophus Bøgeskov Christensens repræsentation af Helgstrand Dressage uagtet at retssagen intet har med Hestens Værn at gøre.

Formand Julie Fjeldborg understreger, at det er vigtigt at skelne mellem sagens tema som er grænserne for et medies anvendelse af agenter med skjult kamera og foreningens fokus på dyrevelfærd.

 ”Vi ønsker at sikre vores medlemmers tillid og bevare fokus på vores primære mål om at forbedre forholdene for heste i Danmark.” siger Julie Fjeldborg.

 Hestens Værn har haft et godt samarbejde med Sophus Bøgeskov Christensen, som har siddet i bestyrelsen siden 2003,  både som bestyrelsesmedlem og som person. Julie Fjeldborg påpeger, at der ikke er i tvivl om hans værdier og engagement.

 Advokat Sophus Bøgeskov Christensen udtaler ”Jeg har haft mange gode år i Hestens Værn sammen med en skiftende gruppe kolleger i bestyrelsen, der alle har haft en fælles målsætning om at forbedre hestevelfærden i Danmark. Jeg vil savne de fantastiske mennesker i bestyrelsen og ønsker foreningen alt det bedste fremover.”

Anmeldelse af vanrøgt og mishandling

Personlige oplysninger

Oplysninger om ejeren af hesten

Hvor hesten befinder sig

Oplysninger om vanrøgt/mishandling

Har du anmeldt det til andre organisationer eller politiet
Vedhæft billeder og video dukumentation