10 rideklubber modtager hjælpepakke

Vi har nu valgt de ti klubber, der vil modtage en hjælpepakke på kr. 5.000,- til beskæring og beslag af elevskolens heste, og alle ansøgere har fået direkte svar på mail.

Vi modtog virkelig mange gode og værdige ansøgninger, hvilket gjorde det meget svært at vælge, og derudover vidner det om, at behovet for hjælp er stort, og derfor glæder det os meget at kunne hjælpe.

Hjælpepakken er finansieret af Hestens Værn, hvor vi har doneret overskuddet fra smedekonkurrencerne i Herning og fordoblet dette. De registrerede beslagsmede har gennem deltagelse i konkurrencen givet deres bidrag. Dansk Rideforbund har hjulpet med annoncering til klubberne og med udvælgelsen.

Der er i udvælgelsen især lagt vægt på, at elevskolen udgør en væsentlig andel af klubbens aktiviteter, at klubbens økonomi er bæredygtig på længere sigt, og at klubben er vigtig for lokalsamfundet mv.

Vi håber, at hjælpepakken kan give et lille pusterum til klubberne, og at hestenes velfærd dermed ikke risikerer at blive nedprioriteret i en svær tid som denne.

Sammen hjælper vi hestene !

Anmeldelse af vanrøgt og mishandling

Personlige oplysninger

Oplysninger om ejeren af hesten

Hvor hesten befinder sig

Oplysninger om vanrøgt/mishandling

Har du anmeldt det til andre organisationer eller politiet
Vedhæft billeder og video dukumentation