Vores sponsorer

Mød vores sponsorer og samarbejdspartnere

 

Hestens Værn er afhængige af vores sponsorer og samarbejdspartnere!

Jeres indsats og støtte betyder at vi kan hjælpe flere heste til et bedre liv.

I 2018 så vi over 2.300 heste, en del skal have dyrlægebehandling, og ejeren skal rådgives om fodring og pasning for at hesten kan få det bedre. Uden jer ville dette ikke være muligt! 

Sponsorer

Agria Dyreforsikring

Samarbejdet mellem Agria Dyreforsikring og Hestens Værn indebærer blandt andet, at Agria Dyreforsikring yder Hestens Værn økonomisk støtte, hvilket medfører, at foreningen for heste kan gøre endnu mere dyreværnsarbejde for vores venner i de danske stalde.

Hestens Værns medlemmer får nu 10% rabat, når de tegner en forsikring gennem Agria Dyreforsikring.

Man kan vælge at donere rabatten til Hestens Værn, hvis man ønsker det.

Equsana

Har samlet viden, rådgivning og produktudvikling vedrørende hestefoder og plejeprodukter på et sted. Med en samlet produktpalette på over 200 kvalitetsprodukter, er du sikker på at finde et produkt, som netop matcher din hests behov.

Equsana hjælper Hestens Værn på flere områder:

  • Sponsorerer løbende præmier til diverse konkurrencer afholdt af Hestens Værn, med henblik på at øge fokus på hestevelfærd
  • Sponsorerer jakker til vores mange lægfolk, som er dem der rykker ud ved anmeldelser
  • Donerer et fast beløb på 5 kr. til Hestens Værn for hver sæk Equsana Mash der sælges. Det blev i 2016 til over 35.000,- kr. !
Equus Cura

Equus Cura betyder omsorg for heste og mine produkter er lavet med omsorg for din hest!

Equus Cura er en ny dansk virksomhed, som producerer plejeprodukter til heste i højeste kvalitet. Produkterne produceres og udvikles i Danmark. Jeg fokuserer på innovative og effektive produkter, som samtidig er yderst skånsomme for hesten. Produkterne er fri for skadelig kemi og består kun af naturlige ingredienser.

Hørsholm Hestepraksis

Er en af Danmarks største specialiserede veterinærklinikker inden for hestesygdomme. Teamet består af 9 dyrlæger og 5 sygeplejesker, samt råder over det meste avancerede udstyr som ultralydsscanner, digitalt røntgen, mobilt røntgen, gastroskop, moderne operationsstue og MRI scanner.

Hørsholm Hestepraksis hjælper Hestens Værn ved at bistå med dyrlægehjælp i de lokale sager som kræver dette.

AK Hestepraksis

AK Hestepraksis yder dyrlæge assistance samt kiropraktisk behandling, hvor hesten står eller på klinikken. Praksis har udgangspunkt fra den sydlige ende af Hald Sø ved Viborg. Dyrlæge Anders Kragh har specialiseret sig indenfor heste og har en bred faglig kompetence samt mange års praktisk erfaring

Vi lægger vægt på at give hest som klient en god behandling og vægter service og rådgivning. AK Hestepraksis er medlem af Danske Hestedyrlæger, hvilket garanterer kvalificeret hjælp af en hestedyrlæge hele døgnet.​​

AK Hestepraksis tager gratis ud på sager for Hestens Værn når der er tale om syge dyr.

 Læse mere her:

Danske Hestedyrlæger

Danske Hestedyrlæger bistår Hestens Værn ved at yde gratis dyrlægehjælp i dyreværnssager med syge og afmagrede dyr.

Formålet med Danske Hestedyrlæger er at skabe et gensidigt, forpligtende samarbejde for hestedyrlæger. Derved kan vi sikre dig, at du får en hestedyrlæge ud når din hest bliver syg uden for normal arbejdstid.​

Formålet med Danske Hestedyrlæger er at skabe et gensidigt forpligtende samarbejde for hestedyrlæger for herigennem at:​​

  • ​fremme hestens sundhed, velfærd og holdbarhed
  • optimere hestedyrlægers faglige kompetencer til fordel for heste og hesteejere
  • sikre fremtidens hestepraksis
  • skabe et attraktivt arbejdsliv for ansatte og ejere af hestepraksis

De deltagende praksis forpligter sig til at følge den praktiske og teoretiske udvikling indenfor hestepraksis i den hensigt at nå en så høj faglig standard som muligt.

Charlotte Lemming

Charlotte arbejder med hestetræning ud fra Buck Brannaman, Ray Hunt og Tom Dorrance principper.

"Jeg laver horsemanship undervisning af alle slags ryttere både fra jorden og i ridedelen. Jeg går højt op i at hesten er afspændt, blød og samarbejder -og et indgående kendskab til hestens biomekanik er en forudsætning for at hjælpe hest og rytter. Jeg sætter en ære i at differentiere og gøre min undervisning forståelig og inspirerende, med udgangspunkt i det enkelte menneske og hest og deres samarbejde. For mig er omgangen med heste og mennesker: indsigt, følelser og krop."

Charlotte Lemming har deltaget i "Lige fra hjertet kampagnen", og har flere gange arrangeret clinics og arrangementer hvor entre og deltagergebyr er gået ubeskåret til Hestens Værns arbejde.