Lige fra hjertet 2020

Lige fra Hjertet 

- en gave til hesteneCOLOURBOX6987717 (1).jpg

December indsamling 2020

Så hvis du og din virksomhed er interesseret i at gøre en forskel for nødlidende heste, så kontakt os endelig på post@hestens-vaern.dk eller på 45868774.


Vær med til at forbedre hestevelfærden, skabe bedre vilkår og forbedret trivsel hos de mishandlede og vanrøgtede heste.

Tanken bag denne kampagne bygger på vigtigheden i at give til andre i denne søde juletid. Det handler om at favne bredt og at gøre noget ekstraordinært for de hesteskæbner, der ikke selv har valgt eller på nogen måde er skyld i, at de er havnet i en dårlig situation.  

Lige fra Hjertet handler om at få spredt budskabet og øge fokus og opmærksomhed på at forbedre vilkårene for heste som lever under ringe kår. Håbet er at flere virksomheder i fremtiden deltager i projektet og eksempelvis hver december måned vælger at give 10 % af deres indtjening videre ubeskåret til Hestens Værns arbejde. 

Alle sponsorbidrag er fradragsberettigede. 

De støtter Lige fra Hjertet  2020 

 

Charlottelemming.dk

Igen i år donerer jeg 10% af hele min omsætning i december til Hestens værns arbejde til nødstedte heste i Danmark.

Det gør jeg fordi jeg mener, at godt Horsemanship også handler om hvordan vi behandler ALLE heste. Derfor giver det for mig så god mening at hjælpe Hestens Værn – det er også godt Horsemanship.

Hos mig lærer du at få en bedre og dybere relation til din hest i alle situationer. I image2.jpeg2020 har jeg også åbnet Sjællands Horse Park. Her kan du lære Mountain Trail som hænger så fint sammen med den filosofi og de tanker jeg gør mig omkring arbejde med og uddannelse af hestehold mennesker.

Hos mig vil du lære mange ting og få nye perspektiver på samarbejdet med din hest. Det kan du gennem:

Voksenridelejr, børneridelejr, Mountain trail kurser, eneundervisning i både arbejde fra jorden og i ridning, kurser af forskellig længde, kurser med ekstern underviser og en masse andre ting.