Aktuelt

Tidligere medlem af Hestens Værns bestyrelse, major, staldmester Thorkild U. Jansen er afgået ved døden efter længere tids sygdom. Gennem sit mangeårige arbejde for hestens ve og vel - som officer ved Gardehusarregimentet, som staldmester på Carlsberg og som medlem af Hestens Værns bestyrelse satte Thorkild U. Jansen varige spor...

Thorkild Ulrik Jansen
(27. marts 1945 – 26. oktober 2017)

Tidligere medlem af Hestens Værns bestyrelse, major, staldmester Thorkild U. Jansen er afgået ved døden efter længere tids sygdom.

GThorkild Ulrik Jansen og GH Tange_2002_foto Gudrun Lefmann.JPGennem sit mangeårige arbejde for hestens ve og vel -  som officer ved Gardehusarregimentet, som staldmester på Carlsberg og som medlem af Hestens Værns bestyrelse satte Thorkild U. Jansen varige spor. Han var en af initiativtagerne til Hestens Værns Ur, som tildeles den gardehusar som på særlig vis har udmærket sig under sin værnepligtstjeneste ved hesteskadronen, til Den Gyldne Plov som tildeles bedste ekvipage ved de årlige pløjemesterskaber, og til Hestens Værns staldplakette for godt horsemanship.

Med sin store erfaring inden for heste, ridesport og kørsel satte Thorkild U. Jansen satte en ære i formidle denne viden til andre – og altid med fokus på hestens velfærd.

 Thorkild U. Jansen blev 72 år; han bisættes fra Nyhuse Kapel, Hillerød, fredag den 3. november 2017 kl. 10.00

 Æret være hans minde 

 

Foto: Thorkild Ulrik Jansen overrækker Hestens Værns ur til GH Tange i 2002, Foto: Gudrun Lefmann