Støt Hestene

Køb et medlemskab til Hestens Værn,  det koster kun 400 kr. pr. år

Køb det her >

Lige fra Hjertet 

- en gave til hestene

Vi fortsætter kampagnen her i december 2017!

Så hvis du og din virksomhed er interesseret i at gøre en forskel for nødlidende heste, så kontakt os endelig på post@hestens-vaern.dk eller på 45868774.


Vær med til at forbedre hestevelfærden, skabe bedre vilkår og forbedret trivsel hos de mishandlede og vanrøgtede heste.

Kampagnen startede i 2015 efter initiativ fra Rikke Riis fra EQUIFYSIO.DK og den har efterfølgende spredt sig som ringe i vandet til gavn for hestene.

145769_abo_06__AB24721_310x170.JPGTanken bag denne kampagne bygger på vigtigheden i at give til andre i denne søde juletid. Det handler om at favne bredt og at gøre noget ekstraordinært for de hesteskæbner, der ikke selv har valgt eller på nogen måde er skyld i, at de er havnet i en dårlig situation.  

Lige fra Hjertet handler om at få spredt budskabet og øge fokus og opmærksomhed på at forbedre vilkårene for heste som lever under ringe kår. Håbet er at flere virksomheder i fremtiden deltager i projektet og eksempelvis hver december måned vælger at give 10 % af deres indtjening videre ubeskåret til Hestens Værns arbejde. 

Alle sponsorbidrag er fradragsberettigede. 

Som noget nyt kan du i år også deltage i konkurrencen fra Equifysio om en behandling af din hest. Se mere under fanbladet Konkurrence :-)

 

De støtter Lige fra Hjertet  2017 

 

© Hestens Værn 2018 · Concrete5 CMS · Webdesign Pageone