Støt Hestene

Køb et medlemskab til Hestens Værn,  det koster kun 400 kr. pr. år

Køb det her >

Seneste nyt fra Hestens Værn

07.03.2017

Fokus på Uanvendelighed under Hest & Rytter

For at skabe mere fokus på uanvendelighed, og de problemstillinger rytterne oplever i forbindelse med en skade, afholder vi på standen i Herning interviews med jer ryttere, for at belyse lige netop hvilke emner I syntes kunne være interessant at få mere viden omkring.
Læs mere
31.01.2017

Den individuelle tilgang til både hesten og ekvipagen bør præge ridesporten

Under weekendens Hestekongres, arrangeret af SEGES, var der tale om et overordnet emne: Forebyggelse af skader samt genoptræning af hestene efter skade. Dyrlæge Henrik Sten Andersen fra Hørsholm Hestehospital præsenterede et fint foredrag om, hvordan vi som hesteejere kan undgå træningsskader og fange eventuelle skader, ganske simpelt ved at kende vores heste bedre. Lise Charlotte Berg fra Københavns Universitet holdt efterfølgende et foredrag omkring korrekt genoptræning af den skadede hest, og sidst men ikke mindst, belyste Mette Uldahl den komplekse problemstilling omkring, hvornår vi ryttere er for tunge til vores heste. Fælles for alle 3 indlæg var at de blev fremlagt med fokus på en individuel tilgang til den enkelte hest og den enkelte ekvipage.
Læs mere
19.01.2017

Hestens Værn indgår i samarbejdet omkring Uanvendelig.dk

Mange ryttere oplever at stå med en hest der af den ene eller den anden årsag står med en skade. En skade der i værste fald kan betyde at hesten ikke længere vil kunne fungere som ridehest. Hos Hestens Værn har vi besluttet at sætte mere fokus på denne problemstilling og vi er derfor gået ind i et samarbejde omkring Uanvendelig.dk.
Læs mere
© Hestens Værn 2018 · Concrete5 CMS · Webdesign Pageone